Prisliste

La Kryptosekken gjøre skatteberegningen av kryptovaluta for deg!
Du betaler for det antall transaksjoner du har per skatteår.

Gratis

NOK 0,-

Ingen skjulte kostnader
  • Opptil 100 transaksjoner/år

1k

NOK 600,-

Per skatteår
  • Opptil 1 000 transaksjoner/år

5k

NOK 1 700,-

Per skatteår
  • Opptil 5 000 transaksjoner/år
Oppgradering fra 1k: 1 100,-

10k

NOK 2 800,-

Per skatteår
  • Opptil 10 000 transaksjoner/år
Oppgradering fra 1k: 2 200,-
Oppgradering fra 5k: 1 100,-
Det er ikke et løpende abonnement.
Det er ikke noen form for "roll-over".
Før Kryptosekken som fradrag
Du kan føre utgifter til Kryptosekken som fradrag i skattemeldingen. Det betyr at du kan få igjen 22% av det du betaler til Kryptosekken på skatten.
Prøv så mange ganger du vil
Når du først har betalt for et skatteår, kan du utføre skatteberegning så mange ganger du vil for det skatteåret. Du kan ikke "bruke opp" antall transaksjoner.
Full funksjonalitet
Uansett hvilken pakke du velger over, så vil du få full tilgang til alle funksjoner (så fremt du er innenfor transaksjonsgrensen).
Betal først ved skatteberegning
Det er gratis å opprette en konto, og du kan registrere / importere så mange transaksjoner du vil. Det er først når du skal gjøre skatteberegningen at du vil få beskjed om å betale for å gå videre.
Hva er en transaksjon?
Kjøp/salg av kryptovaluta er en transaksjon. Vær oppmerksom på at en ordre kan føre til mange fills. Hver fill er en transaksjon. Andre hendelser hvor du får eller gir fra deg kryptovaluta er også en transaksjon. En overføring teller derimot ikke som en transaksjon det betales for.
Trenger du flere transaksjoner?
Vi har også en pakke på 25 000 transaksjoner for 4 500,-. Men da vil systemet gå merkbart tregere, og lett bli veldig uoversiktlig, spesielt ved evt. feilsøking. Noen funksjoner vil også mangle, som omfattende PDF-rapport på mange tusen sider. Ta kontakt ved spørsmål.