Føring av forbruk

Sist oppdatert: 2024-03-23

Når du betaler for varer og tjenester med kryptovaluta må det registreres. Dette gjelder om du betaler direkte med krypto, eller om du går via en løsning med visakort.

Skattereglene for handel med krypto og vanlig valuta er i praksis de samme. Det betyr at du også må regne gevinst og tap når du betaler med Euro eller Dollar.

Som eksempel bruker vi en betaling på Rema med Binance Card

1. Velg dato for når betalingen ble utført
  2. Velg type Forbruk
  3. Legg inn hvilken valuta og antall som gikk ut av kontoen din
  4. Dersom du har tatt vare på kvitteringen, så legger du inn sluttsummen i NOK fra den. Alternativt lar du feltet stå tomt
  5. Skriv inn marked og et kort notat